was successfully added to your cart.

SLS NIKE SB SUPER CROWN WORLD CHAMPIONSHIP 2017

SLS NIKE SB SUPER CROWN WORLD CHAMPIONSHIP 2017

By 15/09/2017Skate Agora

https://www.facebook.com/streetleague/videos/10154753758891954/

 

Qui serà el SLS Champion del 2017?

No t’ho perdis, avui Divendres 15 de Setembre, a Los Angeles – California.

Podràs seguir-ho en directe a ETN de la següent manera:

Descarrega’t l’app de ETN a l’App Store per iphone / iPad o a la tenda de Google Play per Androids. Obre l’aplicació i gaudeix de la retransmissió en obert del campionat. Sense necessitat de subscripcions. 

També podràs seguir-lo a ETNlive.com des del teu ordinador.

Women’s Super Crown des de les 5:15pm PT / 8:15pm ET seguit pels nois a les 7:30pm PT / 10:30pm ET.

Troba aquí el teu horari local de retransmissió.

Us deixem un teaser del circuit… per anar escalfant motors.